Условия доставки
Livrarea de la 10:00 pana la 22:45
Dacă suma comenzii este până la 250 lei, costul livrării va fi de - 49 lei Dacă suma comenzii este mai mare de 251 lei, costul livrării va fi de - 14 lei
OFFICE CATERING
OFFICE CATERING
OFFICE CATERING

Putem crea meniuri in functie de bugetul clientilor fara a face rabat la calitate. Contactati oficiul Amaris sa discutam despre necesitatile dumneavoastra de catering. Ne putem conforma tuturor cerintelor, de la simple livrari la intelegeri contractuale sau abonamente.

COFFEE BREAK
COFFEE BREAK
COFFEE BREAK

Folosit de obicei cu prilejul cursurilor, seminariilor, training-urilor si a diferitor intalniri de afaceri, coffee break-ul asigura participantilor doza de energie necesara si este un bun prilej de socializare. Prin urmare, un coffee break bine organizat este un factor cheie in succesul evenimentului dumneavoastra.

BUFET FINGER FOOD
BUFET FINGER FOOD
BUFET FINGER FOOD

Aperitivele finger food sunt solutia optima pentru evenimentele unde obiectivul este de a furniza oaspetilor mici gustari savuroase acompaniate de sampanie sau vin. De asemenea, gustarile finger food sunt folosite la anumite ceremonii, inlocuind aperitivele traditionale pentru bufete calde, la petreceri BBQ sau welcoming.

Meniu Catering