Anniversary Cooking Show

Cele mai bune ateliere culinare pentru orice Aniversare!

Imaginează-ți următorul scenariu: întreaga ta gașcă/echipă participă la atelierul de gătit de la Oliva, învățând noi abilități, discutând la un pahar de vin bun și savurând bucate delicioase gătite de voi. Cum sună asta? Una dintre cele mai bune idei de petrecere, zi de naștere sau o simplă revedere cu prietenii! Atelierul de gătit îmbină toate într-unul: team building, distracție, petreceri nemaipomenite și este un format care se potrivește tuturor tipurilor de personalitate. Mâncarea este o dragoste universală, iar învățatul cum să-ți faci propriile bucate într-o atmosferă relaxată și informală face ca produsul final să fie și mai delicios.

Dacă ești dornic să implici mai mult prietenii/echipa, și să vă distrați cu adevărat, Atelierul de gătit este răspunsul pe care îl cauți! Atelierul de gătit la Oliva este unul dintre cele mai bune și distractive evenimente din Chișinău. Gătitul a reunit în mod tradițional oamenii – familii, prieteni sau colegi, prin procesul de a găti de la zero și de a savura bucatele la final.

Atelierul de gătit din Oliva este o modalitate excelentă de a-ți încuraja echipa să socializeze și să creeze relații într-un mod sigur. Cea mai bună parte? Când bucatele sunt gata, veți avea cu toții șansa să vă așezați și să vă bucurați de o masă delicioasă și să socializați cu gust.

Ei bine, știința spune că gătitul are o serie de beneficii pentru oameni, altele decât să te bucuri de o masă delicioasă la sfârșit. Potrivit HuffPost, gătitul poate ajuta la crearea de legături, la creșterea stimei de sine și a încrederii în sine și poate chiar oferi oportunitatea de a medita.

Best for: team building și petreceri cu prietenii

Dacă-ți place să savurezi mâncare simplă, dar extrem de delicioasă, nu trebuie să ratezi ocazia de a pregăti Meze-urile mediteraneene! Procesul de gătit este distractiv, simplu și practic, iar tu vei avea suficient timp pentru a socializa cu prietenii sau colegii. Atelierul nostru culinar din Oliva este unul dintre cele mai populare, iar prepararea acestor Meze-uri va fi o adevărată plăcere culinară care îți va cuceri cu siguranță inima prin gastronomia mediteraneană. Lasă-te răsfățat de gustul excelent al preparatelor noastre culinare mediteraneene!

Best for: vegan-friendly

Dacă sănătatea, bunăstarea sau consumul etic sunt valorile cheie pentru tine și prietenii tăi, optează pentru o petrecere cu bucate vegetariene sau vegane.

Atelierul culinar pentru aniversări

Meze Mediteraneene
Meze Mediteraneene
30-40 min
1 to 15
200 lei
Pide/Calzone/Pizza
Pide/Calzone/Pizza
30-40 min
1 to 15
200 lei
Atelier Mediteranean
Atelier Mediteranean
40-60 min
1 to 10
400 lei