Record național pentru cea mai lungă pasta de Ziua Internațională a Pastei
24.10.2013

Anual, în data de 25 octombrie, la nivel global este marcată Ziua Internațională a Pastei, sub forma diverselor evenimente și inițiative promoționale.
Obiectivul principal al acestei zile este de a atrage atenția publicului asupra celui mai consumat produs de pe glob, care îmbină cu succes atât modul sănătos de viață, cât și înaltele cerințe gastronomice.
Această zi este dedicată experimentelor culinare ce includ pastele, degustațiilor de noi tipuri de pasta, concursurilor și petrecerilor.

În acest an restaurantul Oliva, pe lângă organizarea degustațiilor de pasta și a concursurilor cu premii, a decis să stabilească un record național pentru cea mai lungă pasta. Astfel, scopul propus este de a întinde pasta până la lungimea de 50 m!
În realizarea acestui scop vor fi implicați atât personalul localului, cât și oaspeții restaurantului, printre care se vor regăsi și vedetele showbiz-ului autohton.

Pasta reprezintă unul din produsele de bază ale restaurantului Oliva, care se specializează în prepararea unui tip deosebit de pasta – pasta fresca, pregătită zilnic pe loc de către bucătarii localului. Ea are un gust mai intens și mai bogat, datorită ingredientelor mereu proaspete.

Vom fi nespus de bucuroși dacă ne veți susține și veți participa la stabilirea recordului! Este important ca pe distanța stabilită pasta noastră să nu se rupă, deci, avem nevoie de cât mai multe mâini! 🙂

Ne vedem la ora 19.00! Pe curând!